..........

Kan ha gjort något mycket dumt,, eller något mycket snällt..

I Wish i didn´t miss you anymore

Ingen märkvärdig dag direkt.. Orkar inte dela med mig heller..
Skulle ha städat mitt rum denna dag men det blev aldrig så.... Blir nog imorn istället..
Alla våra drömmar kan uppfyllas om vi har modet att uppfylla dem...

Jag har inte modet att uppfylla min!

I guess, im in love, i think, perhaps, maybe???

Blogga å blogga å blogga... kanske skulle bättra mig lite.. vissa dagar har man ingen större lust, som i dag typ. Kom hem vid 6 tiden. Internet började fucka upp vid 5 över 6, ja skrek å svor men det hjälpte inte ett dugg vilket jag blev varse om ca 7 min över 6. La mig då på sängen, starta upp spotify, drog igång någon lista med speciellt tema, sluta med att man låg å drömde å halvsov hela kvällen.. suck å stön..

BAD FEELING

Helt okej dag får jag ändå säga, började med sovmorgon å sen blev det en längre å längresovmorgon tills det var dags att stiga upp, åt frukost, åkte å handla lite då morsan bad mig så snällt. Kom till jobbet och kom fram till att det inte fanns något att göra så det fick bli en ordentlig städdag. Damsög och soppade hela govlet. Duktigt av mig då det är lönevecka;)
Kom hem å sitter nu i mitt rum i skrivande stund och funderar på vilken slags tv samt dator som ska inköpas, är så trött på min nuvarande tv och känner att det är dags för en ny! Vet bara inte vilken :o hoppas verkligen ja kan kolla på några imorn..
Blev nyligen varse om något mindre roligt, så tänkte tröst äta upp det lilla som är kvar av allt gottis ifrån helgen;)

Mammas pojke..

Faaan för förkylningar, har varit sängliggandes sen i torsdas med halsont, feber å snorig näsa.. Har inte orkat göra något,, kollat film dagarna långa typ.. Bestämde mig för å se mina favorit bondfilmer och ska snart se den bästa av dem alla;) Har även kommit fram till att den finaste bondbruden är utan tvekan Carey Lowell, vilken kvinna (a) Såå fin.
Mår lite bättre idag, fortfarande seg av förkylningen men eftersom morsan fråga så snällt så följde jag med när hon handlade.. Är inte det mammas pojke det?;)
Tyvärr blir det ingen hockey ikväll:/ ja får följa matchen framför datorn,,, yippie:/

I’d jump in front of a train for ya

Länge sedan man bloggade lite men kände att det var dags nu.
Inte så mycke nytt som har hänt sen sist,
ja får ta allt mer ansvar på jobbet å det är väll kul antar ja, dock inte lika kul att det inte syns på lönespecen men men.. såg även lite fotboll under tisdagen, det var det värsta jag har sett. Fast det är det ju alltid när skitlaget till barcelona spelar fotboll, om man nu kan kalla det för fotboll..
Samma kväll skulle jag ta bilen hem, visste att jag hade lite bensin i tanken men hade räknat med att jag skulle klara mig hem å ta bilen igen på torsdag (igår) för att väl tanka på hemvägen, men så blev det inte för att ca 1 km hemifrån började tankikonen lysa så då var jag först tvungen å åka hem, föra över pengar på kortet för att sedan åka å tanka, i säng kl 12 å upp kl 06.00.. helt underbart..
Har även börjat smsdejta en tjej om man nu kan göra så:o fast så farligt är det väll inte när man har 5000 fria sms;) (a) hahahhaha :D

RSS 2.0