Du är den jag vill ha!

Godagens! Inte mycket som händer nu.. Ingenting egentligen förutom en sak.. Inget jag känner att jag vill dela med mig av direkt, det är alldeles för privat och det hela skulle inte bli bättre av att fel person lästet också så ingen ide. Vet inte om jag vågar chansa, vet iofs vad jag vill men vågar jag verkligen??
Jag kommer ingen vart men är lika nöjd för det.
Nae usch, samtalsbyte..  Ganska lugn dag idag, sovmorgon å jobb, sedan lunch å min första parkeringsbot........Yipppie 400 kr direkt bara....
Pååå återseende då..

Jag spelar svårflörtad?? nae inte en chans;) eller?;)

Kände att det var dags för en uppdatering av bloggandet. Det var ju ett par dagar sedan sist.. Har inte hänt så mycket sen sist egentligen.

Roligt nog var det en tjej som ljög för mig och även för sig själv, kan bara säga att det var sorgligt för henne. Finns idioter till allt i denna värld.. ÅÅ du är väll en av dem största.  Det blev lite hockey igår och har sedan tidigare kommit fram till att white lions är ett skämt, Dem älskar sitt lag, men inte spelet och inte motsåndarna, precis samma för hv svinen. Tror fan att Sveriges bästa klack är saik klacken, upp till bevis på torsdag!

Spelade för en gångsskull lite NHL 11 innan natten kom och vände från 2-0 underläge till 2-6. Fyy fan vad jag är bra;)



Den enda jag vill ha kommer jag aldrig att få, inte ens i mina drömmar:/

Deppresssssssss:(

Måndag, snart fredag;)

Det enda vettiga man har gjort idag är jobbet å räknat ut lite vad resan kostar för 5 pers;)
haha hoppas som fan att lägenheten blir ledig för oss:) 2 veckor i sol, bad å en massa massa alkohol;)
allt ifrån tennisbanor, privat gym å pool, jag får egen terass;)  fotbollsplan å basketplan åå ännu mer;)
Billigt är det också;)   AWSOME!!
Sedan väntar ju veckorna efter turkiet en roadtrip till båstad och göteborg!! Sommaren 2011 kommer bli
LEGENDARY;)
Nu är det bara ett gymkort som fattas! Dags å träna fram tvättbrädan ordentligt nu;)

And so it is on!

Nya bloggen då. Får se hur länge denna håller med tanke på att jag tröttna på den gamla!:)

Kommande vecka händer det inte så mycket. Det blir jobb som vanligt, kanske lite jobb under handbollen också! Vem vet, i vilket fall så är lite extrapengar aldrig fel.

Måste erkänna att jag känner en viss lättnad då LHC bröt förlustsviten på bortaplan och att Arsenal lekte hem segern och är fortfarande med i toppen och har en hygglig chans att ta hem ligatiteln, långt kvar dock!

Har bestämt mig för att införskaffa ett gymkort. Har inte riktigt bestämt vart än men det lutar åt simhallen;) Måste ju se bra ut inför sommaren 2011!! Ett par veckor utomlands samt roadtripp till båstad och göteborg gäller å då måste man lida pin för att vara fin!!  hahah gillart:p

Allt för stunden .......ciaoooooo

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0